RENEXPO® BiH – 2017.

RENBiH17-NL-RS

 

 

 

Internacionalna konferencija i sajam energetike i vodoprivrede i zaštite okoliša RENEXPO®BiH 2017., po četvrti put u Sarajevu, 8. i 9.11.2017.

Lokacija: Kongresni centar Hills, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

8. i 9. novembra istaknuti internacionalni sajamsko – kongresni događaj o obnovljivim energetskim resursima, održivom upravljanju vodama i okolišnim tehnologijama će u Sarajevu okupiti inostrane i regionalne eksperte, industrijske lidere i ključne tržišne aktere u sektoru.

1.500 profesionalnih učesnika, predstavnika vladajućih struktura, nadležni za energetske i vodne resurse, industrijski lideri, brojni ponuđači opreme i tehnologija, investitori sudjeluju u dvodnevnim aktivnostima, neprestanim B2B sastancima i poslovnom povezivanju.

80 kompanija iz više od 20 zemalja će predstaviti proizvode, tehnologije i usluge na 2.000m2 prostora i biti će pristupačni za sastanke tokom dvodnevne izložbe. Bogat i sadržajan sajamski program kroz prezentacije, demonstracije, diskusiju ponuditi će poslovna i tehnološka rješenja za unapređenje eksploatacije obnovljivih, okolišnih standarda oslanjajući se na evropska praktična iskustava.

Dostignuća, okviri, potencijal i trendovi tržišta Bosne i Hercegovine i regije će biti predstavljeni na tematskim konferencijama, seminarima, radionicama, okruglom stolusajamskom forumu i investicionim B2B, i B2C sastancima.

Konferencijski program: http://www.renexpo-bih.com/index.php?id=665&L=0

Hidroenergetika, energija vjetra, biomasa, biogas, fotonapon, čvrsti otpad, otpadne i pijaće vode, zaštita od poplava, su teme konferencija podržanih od nadležnih ministarstava, institucija i instituta za svaku oblast.

Podrška: http://www.renexpo-bih.com/index.php?id=764&L=0

Partneri: http://www.renexpo-bih.com/index.php?id=766&L=0

U saradnji sa partnerskim institucijama, za učesnike sajma unaprijeđena je usluga investicionih susreta u ekskluzivno izgrađenom prostoru Investors Business Lounge gdje zainteresirani imaju priliku upoznati se sa investicionim projektima i vlasnicima istih.

Prvi u Bosni i Hercegovini Renergy brokerski događaj organizovan u partnerstvu sa Enterprise Europe Network BiH i Vanjskotrgovinskom komorom BiH, nudi besplatno učestvovanje u sastancima tokom konferencije u Sarajevu, 9.11.2017.

Registracija:http://renexpobih2017.talkb2b.net/

Prepoznatljive usluge, cijenjene od strane inostranih klijenata, visok kvalitet i ažurna informacija, zanimljiv sajamski program i raznolika ponuda grada Sarajeva su neki od razloga zbog kojih vas pozivamo da uzmete učešće na sajmu RENEXPO® u Bosni i Hercegovini.

Sajamski program: http://www.renexpo-bih.com/index.php?id=742&L=0